Welcome Guest: Giriş | Kayıt Zaman: 09 Oca 2009, 00:56

Forum ana sayfa MSN NİCKLERİ Damar msn nickleri Damardan damar sözler

Damardan damar sözler

Mesajgönderen Coolgent tarih 05 Tem 2008, 20:56

) Kiz DiYé oNém VéRénin.. GuZéL DiYé Kaşar SéVénin! PaRa DiYé Dost SaTanin! KraL oLsa TahTini MAfYa oLsa MéKaNini .......

2)Sana Bu SatırLarı Gurbetten Yazıyorum ! Her Kelimemden Sonra İsminLe Başlıyorum Anlaki Herşeyimsin Unutmak İstemiyorum Kim Kimi Unutursa LeyLadan Mecnundan Beter Olsun

3)Géçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum...

4)Sen Gelmezsin Bir Türlü.. Dertlerim Türlü Türlü.. Nice Dertleri Çektim.. Bu Başka Türlü.

5)BoşVér! Şimdi Goz YAsLarimi SiLMéyi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi .. Gucun VAr iSé YuréğiDéN Öp Béni

6)HaksIzLIk Önünde EgiLmem Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurum..ßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELinde..ßen YazarIm ßen SiLerim!'

7)ArTik SanDaLYéMDéN Son DéFa DuSuYorum

8 ) Fark imi Fark éTTin Ya.. ArTik FarkéTMéSéNDé Fark éTMéZ

9)uMutLar TuKéNDi GéNé iÇiYoRum aNNé. .

10) DéTayLAr AynaDir Fark'i YansiTir .. KraLLar iz BiRakir SoyTariLAr KisKanir .. SaLLanirSaDa YiKiLmaz TahTim

11)GeceLeri geLme jiLet tutarIm.. Uzatma koLLarInI Sanada AtarIm SenIn Icin ağLar Kendimi dOğrarIm Dedim Ya GüzeLim ßen PisKopatIm..

12)Hele bir ışıklar sönsün ..Sular durulsun . Bıçak atacağım Dağın dikine ..Kısa devre yapsın kalbim..Ellerim inatla dökülsün cıgaraya ..Sen beni ozaman Gör..Hele küssün meydan lar Kaldırımlara yağmur dökülsün ..Dağılsın Dişlerimde gülüşler ..Kaybettiklerim bi dönsün ..Sen beni ozaman gör ...

13)BéDéNim KaRanLikLara RuHum Sana Ait . .

14)HayaTi uÇurumLArDa Géçmiş Bir AdaMada MéZar oLaRak uçuRumun KéNari Yakisir. Unutma! ucurumun KéNArindada ÇiCékLéR YéTisir

15)kãrdãn ãdãmLãrIn SãLtãnãtI Güne$ görünCeye kãdãrdIr !

16)Seni ben kendime KADER saymi$tim, Ugruna her$eyi góze almi$tim. Yúregin ta$tanmi$ ¢øk ge¢ anladim. Bir damla góz ya$i DEGMEZMIS SANA !

17)CocukLArin Bir MaSaLa KanDiği Gibi BéNDé SéNin GozLéRiNé Kanmsim GuNésin YéR Yuzunu Yaktiği Gibi Gulum SéNin GozLérinDé yanmisim . .

18 ) GéL BuLut oLDa Yağ Biraz iSLanDir aL BaSimi DizLériNé YasLandir DéLirMisim SéVDé BéNi usLandir..

19)oLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé.. Bén AzRaiLLé'Dé HéSap KiTap Yaparim !!

20)Bir ÇığLıkTI YanLızLığım Hépiniz SağirDiniz . .

21) mútluluklâr dêlêrêm yênê âskındâ sên bênê dú$únmedên ya$amana bak sênên dêrtlerên varya benim yanımda ben onlarla ya$arIm sen keyfine bak !

22)Sen Uzaktaysan ßen Yanındayım Sen AteSteysen ßen Kordayım ßirGün ßu Dünyadan Göçersen ßilki Senden Önce Ordayım Sonsuz aSkım..!

23)Tam KarsiYa GéÇéRKéN BirakTiğin ''O'' éL BéNim ..

24)KraL OLsan Tacın Gider SuLtan OLsan Tahtin Gider... KraL DeğiLim Tacim Gitsin SuLtan DeğiLim Tahtim GitSin Ben Kendi HaLinde ßir Ağacim Fakat DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim.

25)SaKın üzmesin seni KarşıLıksız SevqiLer, baqrına taŞ basarsın aCıLar birqün diner. Giden qitsin aLdırma yanqınLarda söner.. SaKın dönüp bakma ardına KraL'Lar önde qider..

26)Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur !

27)GüL SuNaN Bir eLde Daİma Bir miktar GüL KoKuSu KaLır.

28 )SéNi BoyLé SévDiğiMi BiLSéLér aSaLAr BéNi aMa GuZéLLiğin 10 PaRa éTMéZ ! BéNDéKi Bu a$k oLmassa . .

29)Béş PaRa éDérmi VarLiğin. . YokLuğun BéNi aCitSİn aLéM af éTsin Séni BéN AfFétMéM NéRDé unuttuySan BéNi Orda KALL..

30)GéCééLrin KaRanLiği YéTMéZ Gibi GunDuzLérimi Dé KaRarTTin KapanSin KapiLar UstuMé KaRanLikLArDa Vé SoGukLarda YaSamaYa AlisTim

31) BéN YaSaDikÇa séN ÇıLdıRæCæKsin!!!

32)uCurumun KéNaRinDa oLsan BiLé Sirf Hayata GiciKlik oLsun DiYé GuLumSé

33) Askini KaNimLa YazDim Hér Bir YaniNa

34) DağLar oNumDé éğiLirKéN KaYaLaRa YaLVArMamm

35)OmRomu OmRuNé NéFéSiMi NéFéSiNé KaTaYim GéL isMini DağLaRa TasLara YAzaYim GéLLL ..
Dünyanın her tarafından öğretmenler insan topluluğunun en fedakâr ve muhterem unsurlarıdır.
M.K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Coolgent
Site Yöneticisi

Re: Damardan damar sözler

Mesajgönderen Coolgent tarih 05 Tem 2008, 20:57

KaLbİ oLmAyAnLaR KaLp KıRıYo CaNıMı En çOk bU yAkIyOoO

Nasıl istersen öyle yaşa, fakat bil ki, bir gün mutlaka öleceksin.

Diledigin gibi davran, lakin şu da her zaman hatırında olsun ki, her yaptıgının karşılıgını mutlaka göreceksin.

Yarım Kalan Bi Olayı Bitirmek Benimkisi!

BiR NeFes KadaR KısayMıs,Aşk DeDiĞin BiR ŞaKayMıŞ

Derdi anlamak mi yoksa bilmemek mi fayda..!

LaF DaLaşınA GirmE KapaK OlursuN / UğraşmA EtikeT OlursuN / AdaM OL BeLkİ YanımdA YeR BuLursuN!

Siliyor Dünlerimi Yine Aşk .. ßirbaşıma ßırakıp Da ßeni...DuymazLıktaN GeLiyorsuN ßaK..

ßu kadar kaLpsiz oLamazsın.. ama YanLış YoLdasın ...!

% - YaLnızıM ELmA ŞekeriM SensiN ßeniM TeK NefesiM..- %

Gün gelir için yanar.. ELin Gider Mektuplara. GüN GeliR ßeni AnarsıN GözüN DalaR UzaklarA..

ßasiTLEr iftira EdeR ! / AcizLeR ŞikayeT EdeR.! / AsiLLEr De İdare EdeR..!

Her YağmuR YağdığındA GözLeriN Hep AkLımdA.. Adını Ne Zaman Ansam YağmuR YağaR BuraLara..

Bir GözLerim Wardı GözyaŞım KaLdı.. :'( Son İLacım Wardı O da Sensiz KaLdı..Bitti Yüreğimde Acısı KaLdı..

ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Söz VErdim!

Ne ßir Kızı Kendimize köLe Edecek Kadar KüçüLdük Ne De ßir Kızın uğruna köLe oLacak Kadar aLcaLmadık !

Senin içinde ßen ßitmi$ oLsaydim, ßenim içimde sen ya$iyor oLmazdin.. '

qenc Ya$ımda kaLßimi a$k'a Dü$man Edemem.. ßeni ßiLirsin kararLıysam dünya Dursa Dönmem! Cok qeciktin Her$ey için Artık Vursanda öLmem!

Yine de ben toparLadım yerden kaLbimin kırıkLarını.. Sırf ayakLarına batmasın diye. . .

Sattım a$kı Sende kaLsın, taLißim Çok Sen yaLansIn. . İstyorsa öLe oLsun ßir Dudak ver Üstü Kalsın.

duvarlara ismini yazdım onlara bakıp YALANlara kandım.

şiddeti sevmem;ama kullanmayı iyi bilirim!
Dünya bir gündür, o da bugündür!

Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!

Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi..

Vücudun otobüs, beynin şöfördür kalbin şöför maaline geçerse aşık oldun demektir.

Tesadüfen doğduk mecburen yaşıyoruz

Seni Severim, Seni Sevenide Severim, Seni Benim Kadar Sevenide Kurşuna Dizerim

HéRKésKéndiniAR†iS†saniOr.AmaßiLmiOrLArqiYöné†ménß énim.isDéDiqiméRoLwéRiRimisDéDiqiméYoL.!..

·$4Durumum çevrim içi/·$2Beynim meşgul/·$3Ruhum hemen dönecek/·$5Aklım dışarıda/·$10Elim telefonda/·$12Kalbim çevrimdışı

$€N GÜLL€R€ ÖZ€NM€ GÜLL€R S@N@ ÖZ€N$!N. ÜZM€ T@TL! C@N!N! S€N GÜLL€RD€ND€ GÜZ€L$!N. $€VG! K@D@RM@$UM $€V!L€C€K K@D@R Ö_Z_€_L_$_!_N

AyNaYa bAkInCa KeNdİmİ DeĞiL KoCaMaN bİİr YüReK vE O yÜrEkTe oNdAn da bÜyÜk bİr sEn gÖrDüMm.

NE AŞKLAR VARDIR KİMBİLİR,YAŞANMAYI BEKLEYEN....NE AŞIKLAR VARDIR KİMBİLİR,YAŞADIKLARINA NEFRET EDEN

kalbim seni taşıyamayıp durursa debi sonsuslaga kavuşursa melekler sorguya başladıgında 3 sözüm olacak SEVDİM SEVİYORUM SEVECEĞİM

Güzelsin, şirinsin, şahanesin. Çektiğim çileme tek bahanesin. Melek mi? şeytan mı? bilmem ki nesin. Tuzaktan tuzağa atsan da olur ben seni seviyorum sen sevmesende olur.

Aşkım var dağlar bilemez, sevgim var kimsenin aklı alamaz, birde sen varsın ya bir tanem dünyada kimse böyle sevemez...

Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!

bnm gibi gülen bnm gibi ağlayan bnm gibi üzülen bnm gibi sevinen birini bula bilirsin ama üzgünüm benim gibi seveni bulamazsın

Coca CoLayım Hayatın Tadıyım...CıkoLatayım Coq Tatlıyım ...AL Beniyim Bahanem Yoq...CiKoLaTaLı Gofretim Beni Sevmeyen Var mı...!
Dünyanın her tarafından öğretmenler insan topluluğunun en fedakâr ve muhterem unsurlarıdır.
M.K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Coolgent
Site Yöneticisi

Mesajgönderen Coolgent tarih 02 Eyl 2008, 23:25

SeN iMkansızsıN, SensizliK iMkansıZ, aŞK iMkansıZ..

ÇemberiN eN DışınDa, eN ÇıkmaZ SokaktayıM..

GeceniN eN SiyahınDa, uMuduN BittiĞi YerdeĞiM.. KöşeYi DönseM öLüM, DüZ GitseM HayaT.. GölgeleR iÇindeyiM..
herşey başlar biter,ben hep sende bittim..

yılansı dilim,kalbimin kötülük kuyusundan çektiğim zehir değil,zekamın kıvılcımı..

her tuzluğum var diyene hıyarla yetişmedim
Yeldeğirmenlerine karşı Don Kişot'çuluk oynamaya çalışan imitasyon kahraman..!!

Ağrı Dağı'na tek elle amuda kalkarak çıkmaya çalışan tek gözü kör dede..!!

Sigara içmek erken yaşta öldürür..!!

Sakalımı kesmedim kestirmem,5 ytl versen bile elletmem!! :unsure:
߀Ñï §€(v)M€K Gü(v)€Ñ ÕZ(v)€®ì ¯|¯€©Rü߀ 璘|¯€R
Kim istemez mutlu olmayı
ama mutsuzluğa da var mısın?
ben son günlerde bunu kullanıyorum

_Ben sana yanarken şimdi... sen kimbilir nerede üşüyorsun!

_Sevmek ölmektir bence , ben de sevmistim ölmeden önce
M.K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Coolgent
Site Yöneticisi

Mesajgönderen Coolgent tarih 03 Eyl 2008, 13:39

herkes baksın işine bayılmayı ölmek zannetmesin kimse bu alem akıllı olanı sever bende

Boşwer,Hep aynı MasaL 'Hayat ve BeN' İşte O kdr

Sen Bnm Farkımı Fark Edemedin!Ama Artık Farketsende Farketmez!Çünkü bnm farkımı farkedenler senden çok FarkLı

yA değerimi bilseydin yada değerin kaybolmadan gelseydin

Karakteri Oturmamis Toy ßunyeler Amacsiz Yasayan 5 Para Etmez Lümpenler Yandan Kahpe Yalandan Sevgililer , Arkadan Vuran Sinsi Kolpalar Cafede Uyuz - Nette Casanova Takilan Zavallilar 2 Çift Lafim Var Si****** Qidin

Burlarada Senden Çok Bir Görsen AnLarsınOralarda Benden Yok Bir Düşünsen Anlarsın !!

hayaTı gösya$LarınLa değerLendiReceinekahqahaLaRınLa cesaLandıR

Dün Cnm oLan Yarm,Düşmanm oLamz bnm!HatırLarı hep sorulr,slmları alınırSildiklerm vrdr Bir de!Adları anıLmz,sadce BedduaLarımdr

Şerefsizlerin, --------ce yaşadığı bu dünyada --------ce yaşıyorsun Adiliğine boncuk tak da nazar değmesin

Hani Yetebilseydim, Değiştirirdim Fikrini !! DinLeyeceğini BiLSem, Anlatırdım GerçekLeri
Artık Ben WaszGectimYaLnıszLıqı Sectim

ne kalana git derim,ne gidene kalKalacak olan yerini,gidecek olan yolunu belirlemiştir zaten!!!

Artıq ne gözlerim,ne gülüşüm,ne ellerim ne de KaLbİm snnArtıq hepsi bnm!

Sen Sorgularken Beni Kafanda,Ben Gözlerine Bakıyordum KuşkuyLa!Bir Tek Sözün Bağlardı Beni Sana,Oysa Sen Hep Susmanın Koynunda

ஐღღŞêŋiżĺiķ,Băŋaـ Cōķ Zōŗ ¤Yąšąмăŋıň Fąŷđـšı Yōķღღஐ

A$k Yarı yoLda kaLdı N€yL€yim ?! Korkmuorum ߀n ßuyum, ßöyL€yiM !!!

BenÇokAyrıLıkYaşadımOYüzdenBitişikYazdımHerşeyi

ayrılığın adını kalbime yazdım neden içiyorsun diye sorma sen hiç aşık olmadınmı be kanka

Balık baştan kokar çünkü ayakları yoktur

Bana karne notunu söyle sana babanın tansiyonunu söyleyeyim

Anlatamadigim birseyler var , hep baska baharlara biraktigim Ucurumlari tam a$arken kırılıyor kanatlarim
M.K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Coolgent
Site Yöneticisi

Dön Damar msn nickleri

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

TOPlist