Welcome Guest: Giriş | Kayıt Zaman: 06 Oca 2009, 23:46

Forum ana sayfa MSN NİCKLERİ Duygusal Nickler Duygusal nickler

Re: Duygusal nickler

Mesajgönderen Coolgent tarih 18 Eki 2008, 10:45

-”isyan etme gök yüzü ne yaparsan yap benim kadar aglayamazsin!!2- Bunca Cilenin sonu Degilmi bir avuc toprak Ölümden yana Korkum yok Tek
korkum UNUTULMAK!!
3- Bu günüde gördüm Yarin yasarmiyim bilmem Gencligede güvenemem Ölenler hep ihtiyarmidir??
4- Daglarda cicek soldugu zaman Göklerde bulut oldugu zaman Yagmurlar sel gibi aktigi zaman Anlaki BITANEM ben geliyorum!!
5- Saclarina ak düssün istemem Gözlerine yas dolsun istemem Bir tek dilegim var Rabbimden Mutluluklar senin olsun BITANEM!!
6- Bir korkudur girdi cikmaz icimden Beni böyle boynu bükük birakma Adini anarim her nefesimde Neolur BITANEM beni unutma!!
7- ismin dudagimda oldu bir hece Bakisin sitemli asksiz bilmece Uykusuz kaldigim kacinci gece Sokak lambalari sahidim olsun!!
8- Gönül bahceleri yuvasiz yersiz Hayatin tadi yok anladim sensiz Toprak mezar olsun bana kefensiz Yasayamam sevgilim inan SENSiZ!!
9- Hayalin gözümden birgün digermi Yazdigin yaziyi yillar silermi ismini anmadan günler gecermi Sensiz yasamak mümkünmü söyle!!
10- Maziyi yasadim dün aksam yine yazdigin ilk mektup gecti elime Gözlerim takildi ilk cümlesine Seni seviyorum diye yazmissin!!
11- Askimin bahari sensin diyerek Kalbimin feryadi dinsin diyerek Hayatta yanliz seni severek Acilan gülümü dermeye geldim!!
12- Hasretin bir yana kahrin bir yana Sensizlik ne demek sorsunlar bana Bu hasretlik biter nasil olsa Yinede sevgilim doyamam sana!!
13- Dolmasin gözlerin düsündügün an Gecmisle teselli bul zaman zaman Bu hasretlikte biter diye dayan Benden baskasini sevme ne olur!!
14- Ben seni kalbime yar diyerek Gurbette sevgilim var diyerek Alin yazima boyun bükerek Gözel göslerini görmeye geldim!!
15- Mevsimlik bir cicekmisin bir bahar acip bir bahar solasin? vefasiz bir gönülemi düstünde dün hatirlanip bu gün unutulasin? Asla unutmaki hep
aklimdasin!!
16- insani yaslandiran yasadigi yillar degil, ulasamadigi arzularidir hayatta en aci sey felaketler degil, yasanmasi mümkün iken yasanmayan mutluluklardir!!
17- Kimsin sen yasamak isteyipte yasayamadigim umutlarimsin, farkinda olmadan yillardir bekledigimsin belkide, kimsin sen, sen benim sevdigimsin sevdigimi söyliyebildigimsin!!
18- Benim yollarimi bekler diyerek Benim hasretimi ceker diyerek Artik bu ayrilik yeter diyerek Sana canimi vermeye geldim!!
Dünyanın her tarafından öğretmenler insan topluluğunun en fedakâr ve muhterem unsurlarıdır.
M.K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Coolgent
Site Yöneticisi

Mesajgönderen Coolgent tarih 18 Eki 2008, 10:46

Yeni mesajgönderen Coolgent tarih 28 Eyl 2008, 21:08
Hêr Gêcên Gùn ßirâz Dâha Aciyør Canim.Hêr Geçên Gùn ßirâz Daha Kân Kâybêdiyør HâyaLLêrim...

вєη∂єη αуяı ѕєη şιм∂ι мυтℓυмυѕυη؟؟ вєη вöуℓє αğℓαякєη нυzυяℓυмυѕυη؟؟...

(¯`•._ﻯ€йЇ• ﻛể√!ỳ٥Řﺚщ _ .•´¯)

ﻛêήﻛîz Bêή ήêƒêﻛ a£àщáщ..

...віℓмεzðім віяðана віяðана ѕενεcεĝімі γіηε õĝяεттіη ваηа ѕενмεγі γεηіðεη ðоĝðμм ѕεηℓε õĝяεηðім γũяũмεγі ηοℓμя вιяакма εℓℓεяімі...

§êñĐęñ ƒǻŽĻǻ ßĪŗşêŷ Ĩ§ŦèмīŶơřưм ƯžǻķŤǻŅ Ưžǻģǻ ßĩŖ Ģůϧěń ŶęŤęŘ...

รєภเ ђєг özlє๔เğเ๓๔є ﻮöкtєภ ๒เг אıl๔ız ๔üşรєא๔เ ๔üภאค кคгคภlığค ๒๏ğยlยг๔ย!!...

∂üηуα∂α вιяιηι ¢σк ƒαzℓα ѕєνє¢єкѕєм σ вєηιм öℓє¢єgιм кιşι σℓα¢αк...

>>>ιηѕαηℓαя gєçιуσя нαуαтıм∂αη...¢αηıм ∂є∂ιgιм...вєş ραяα єтмєѕ ιηѕαηℓαя....!!!<<< <

BiR Hİç OlUp İmPaRaToR OlMaKTaNsA,OnuRlU Bir HiÇ OlMaYı TeRcİh EdeRiM..

Bir güzel söz istersin!! “içinde benzetmeler olan” kusura bakma sevgilim heybemde sana benzeyecek kadar güzel bir şey yok...

Bu Günler Kötü Olsa Bile... Yarınlar Hep Güzel Olur Derler... Peki Bu Günler Dünlerin Yarınları Değilmiydi...

Hayatın en acımasız şartlarında bile yüzümüzden bedava tebessümü eksik etmedik biz insanları insan olduğu için sevdık...
Dünyanın her tarafından öğretmenler insan topluluğunun en fedakâr ve muhterem unsurlarıdır.
M.K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Coolgent
Site Yöneticisi

Mesajgönderen Coolgent tarih 18 Eki 2008, 10:55

уєηιℓ∂ιм
αç кαρıηı уαℓηızℓığıм вєη gєяι gєℓ∂ιм

YıLLar mı hızLandı yoksa
Ne çabuk geçiyor upuzun günLer geceLer
Daha dün gibi derLer ya hani
Meğer herkes kurarmış böyLe cümLeLer

Adımız hüzündü bizim
Adımız gözyaşı
Hüznümüzün esaretinde kaybolmuş kelimeler,
Gidenlerin ardından yakılan ağıtlarda birikti

Elimizi kanayan yerlere koyduk
Ve inandıktüm saflığımızla
Ve sevdiktaparcasına
Ve kanadık ölürcesine
Ve sonunda sevgili
Kan kaybından yitirdik sevdayı

gözyaşLarımız eşLik ediyor cinnet geceLerine
beynimizde rutubet kokan aşk kırıntıLarını ısırıyor hüznümüz

katiLi oLduk düşLerimizin
yargısız infazLarda diLimiz
yüreğimize taktığımız çaLıntı keLepçeLerle
bir arpa boyu biLe yoL gidememişiz
M.K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Coolgent
Site Yöneticisi

Mesajgönderen Coolgent tarih 18 Eki 2008, 10:55

GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn

yoHkmu iÇinDé biRaz Pi$manLık guRur mu öFké mi a$k Mı K!m ßu suSan yaßancı

*aNLat hadi én ßa$tan koRkmadan ßéni yoRmadan Né wardı akLında uÇup giTTin ßi anDa

*yanSın bénden soNra düNya iSter yaNsın iSter duRsun ßénden sonra tuFan kimiN umrundaa

*çaLış çaLış nereYe kaDar ßiras co$maK lazıM

*oku oku kiTap kaLmadı biRas gezmeK lazım

bu cinayet günahın en has hali ihanet hakkımı wer gideyim adalet son kozum olsun zorda
sukünet kendime sarılır donarım

raks edemedim yine yenildim aksimi göremedim kör oldum haksızım wuramadım şakağına baksın
kör gözlerime

istisnalar kaideyi bozmaz kuru yanında yaş telaş yapmaz eli uzun alemin ince bize tenha
siwri dillerin alayı kesilir anla

satılık armağan deil irade gururumuz

beni bırakın kendi halime çok bitkin wede yorgunum terapi ordularınızı geri çekin son
günler durgunum ((hiç daim köle olmadım
M.K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Coolgent
Site Yöneticisi

Mesajgönderen Coolgent tarih 18 Eki 2008, 10:56

нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!!

нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк

яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує "şєутαη ιşι" ∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :"şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є?"

уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι вєкℓιуσя кє∂єяℓєяуιηє gє¢єм нüzüη кσкυуσя

"єѕкι ∂σѕттαη ∂üşмαη σℓмαz" вυηℓαя єη вüуüк уαℓαηℓαя

уαℓναяιяιм ∂öη{∂ι¢єğιмι мι ѕαη∂ιη} ;ѕєηѕιz уαραмαм{gιвι мι gєℓισ ѕαηα} ;ѕєηѕιz öℓüям{∂ѕєм уαℓαη σℓυя} ;çüηкü ѕєηι ѕєνмιуσяυм!!!

вιя тαтℓı αşк güℓüşü özℓє∂ι gözℓєяιм, νє ѕєη нαηgι αℓєм∂є нαηgι ∂üşℓєя∂є ιѕєη gєℓ, çüηкü güℓüşüηü çσк özℓє∂ιм

вιя zαмαηℓαя ƒıятıηαℓαя єѕтιяιя∂ιм єѕкιѕι gιвι ∂єğιℓιм şιм∂ι ∂єğιşтιм

ஐ๑ вєη¢є ѕєη ∂є ѕιм∂ι нєякєѕ gιвιѕιηஐ๑

:::вαηα нєя zαмαη ∂єℓι мαηуαк ∂єяℓєя, єνєт вαzєη öℓє gєℓιρ gι∂єяℓєя!!:::

"уüяü нαℓα ηє ∂ιує σуυη∂α σуηαşтαѕıη ƒαтιн'ιη ιѕтαηвυℓ'υ ƒєтнєттιğι уαşтαѕıη!"

нιçвιя уüz güzєℓ ∂єğιℓ ѕєηιη уüzüη∂єη

çσк ѕєν∂ιğιм вιя уαℓαη∂ıη

:::вιяιηι ∂σѕт є∂ιηмєк ιѕтιуσяѕαη,öη¢є ∂üşмαηı σℓ:::

!!!υğяαşмα вαвα уσяgυη!!!

*кιмιм вєη??? ηєя∂єη gєℓ∂ιм?? α∂ıм ηє?? ηє ιş уαραяıм?? gєяçєк кιмℓιğιмι ηє∂єη кιмѕє вιℓмιуσя?? ηєу∂єη кσякυуσяυм??

уα σℓ∂υğυη gιвι göяüη уα ∂α gözüмє göяüηмє

●●•нєяşєуι öğяєη∂ιğιη кα∂αя вιℓιяѕιηвυηυ ∂α öğяєη ѕєν∂ιğιη кα∂αя ѕєνιℓιяѕιη●●•

DeĞiŞkEn bIr dÜnYaDa, BeN SaBiT KaLıYoRuM hErKeS BaŞkA BaŞkA SeVeRkEn, BeN YiNe sEnI SeViYoRuM

Bu hiç kimsem oLmadığı için değiL,"Sen"oLmadığın için duyuLan bir yaLnızLıkBu yaLnız oLmak değiL "sensiz" oLmak

*HaYaTıN HeR SaNiYeSiNi YaSaRıM, SaNKi YaRıNa HiÇ uYaNMaYaCaK GiBi, BeLLi BeLiRSiZ BiR ÇıĞLıK GiBi , BeN GiBi!!

ßeni görüp sınama sadece göreßiLdiğin kadarım Hayat ßir kumarsa zarLarı ßen atarım!!!

*€Lden düşme sevdaLar değiL ßenim istediğim ya yüreğinin sahißi oLmaLıyım yada hiçßirşeyin!!!

*•$1•#§abrım §eLametimse intikamım feLaketindir!!!

geriye ßakıLarak anLaşıLırım iLeriye ßakıLarak ya$anırım

*geçmişde keşke içime savas açıp yenmeye çalışmasaydım belki o zaman toprak olup yok olucaktm=((

*Kaçırdığın her$ey için pi$manLık duyarsınpi$manLık duyduğun hiç ßir$ey için sana acımam!!!

İsT€R Ah €Tİster Kin DuyKeNdiNe GöRe HaKLıSınAdıMı KöTü AnSoNuMu €LinLe YaZSeNDe ßiR Gün AnLaRsıN!!!

SiGaRaNıN uCuNdA AşKıN tÜtEr Bu AşK aNcAk MaHsErDe BiTeR BeNdEn BaSKaSıNı SeVeRsEn SeVdİğİnİn KoLLaRıNdA GeBeR

ßu laf bana çok ters geliyo Ne o öyle oraya tikla, buraya tikla Erkek adam tiklamaz , BASAR ! Ne öyle tik tik

qenc Ya$ımda kaLßimi a$k'a Dü$man Edemem ßeni ßiLirsin kararLıysam dünya Dursa Dönmem! Cok qeciktin Her$ey için Artık Vursanda öLmem

·#Ne bIzI AnLaYaCaK Bi eRkEk bUlAbIlDiK Ne dE ErKeKlErIn aNlAyAbIlEcEğI KaDaR BaSiT OlAbIlDiK!

Sattım a$kı Sende kaLsın, taLißim Çok Sen yaLansIn İstyorsa öLe oLsun ßir Dudak ver Üstü Kalsın

kuSSam kâc întîhâr cIkâr îcîmdên? kêSSêm kâc ayrîLîk akâr ßîlêklêrîmdên?

ßeN SevmeYi ßeceremediM, ßelKi de SevilmeYißeniM SevmeYe eNgeL eVciL aCılarıM VarDı"

Hêr Gêcên Gùn ßirâz Dâha Aciyør CanimHêr Geçên Gùn ßirâz Daha Kân Kâybêdiyør HâyaLLêrim

~~Ne Seni Sevdiğime Pişman Ne De Seni Sevene Düşmanım,Yalnızca Seninle Olmak Varken, Sensiz Yaşadığıma Pişmanım~~
M.K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Coolgent
Site Yöneticisi

Mesajgönderen Coolgent tarih 18 Eki 2008, 10:56

1-?isyan etme gök yüzü ne yaparsan yap benim kadar aglayamazsin!!2- Bunca Cilenin sonu Degilmi bir avuc toprak Ölümden yana Korkum yok Tek
korkum UNUTULMAK!!

3- Bu günüde gördüm Yarin yasarmiyim bilmem Gencligede güvenemem Ölenler hep ihtiyarmidir??

4- Daglarda cicek soldugu zaman Göklerde bulut oldugu zaman Yagmurlar sel gibi aktigi zaman Anlaki BITANEM ben geliyorum!!

5- Saclarina ak düssün istemem Gözlerine yas dolsun istemem Bir tek dilegim var Rabbimden Mutluluklar senin olsun BITANEM!!

6- Bir korkudur girdi cikmaz icimden Beni böyle boynu bükük birakma Adini anarim her nefesimde Neolur BITANEM beni unutma!!

7- ismin dudagimda oldu bir hece Bakisin sitemli asksiz bilmece Uykusuz kaldigim kacinci gece Sokak lambalari sahidim olsun!!

8- Gönül bahceleri yuvasiz yersiz Hayatin tadi yok anladim sensiz Toprak mezar olsun bana kefensiz Yasayamam sevgilim inan SENSiZ!!

9- Hayalin gözümden birgün digermi Yazdigin yaziyi yillar silermi ismini anmadan günler gecermi Sensiz yasamak mümkünmü söyle!!

10- Maziyi yasadim dün aksam yine yazdigin ilk mektup gecti elime Gözlerim takildi ilk cümlesine Seni seviyorum diye yazmissin!!

11- Askimin bahari sensin diyerek Kalbimin feryadi dinsin diyerek Hayatta yanliz seni severek Acilan gülümü dermeye geldim!!

12- Hasretin bir yana kahrin bir yana Sensizlik ne demek sorsunlar bana Bu hasretlik biter nasil olsa Yinede sevgilim doyamam sana!!

13- Dolmasin gözlerin düsündügün an Gecmisle teselli bul zaman zaman Bu hasretlikte biter diye dayan Benden baskasini sevme ne olur!!

14- Ben seni kalbime yar diyerek Gurbette sevgilim var diyerek Alin yazima boyun bükerek Gözel göslerini görmeye geldim!!

15- Mevsimlik bir cicekmisin bir bahar acip bir bahar solasin? vefasiz bir gönülemi düstünde dün hatirlanip bu gün unutulasin? Asla unutmaki hep
aklimdasin!!

16- insani yaslandiran yasadigi yillar degil, ulasamadigi arzularidir hayatta en aci sey felaketler degil, yasanmasi mümkün iken yasanmayan mutluluklardir!!

17- Kimsin sen yasamak isteyipte yasayamadigim umutlarimsin, farkinda olmadan yillardir bekledigimsin belkide, kimsin sen, sen benim sevdigimsin sevdigimi söyliyebildigimsin!!

18- Benim yollarimi bekler diyerek Benim hasretimi ceker diyerek Artik bu ayrilik yeter diyerek Sana canimi vermeye geldim!!
M.K.ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Coolgent
Site Yöneticisi

Önceki

Dön Duygusal Nickler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir

TOPlist